U POVODU DANA SVIH SVETIH Izaslanstvo Grada Rijeke položilo vijence na gradskim grobljima

U povodu dana Svih svetih izaslanstva Grada Rijeke položila su vijence na gradskim grobljima. Zajedno sa predstavnicima drugih institucija, vijenci su položeni i u Aleji poginulih branitelja Centralnog gradskog groblja Drenova i na centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

Vijenci su položeni na Spomen kosturnici na Trsatu, na spomen obilježju poginulih branitelja na groblju Trsat, a potom i na središnjem križu istoga groblja. Nešto kasnije vijenci su položeni na centralnom križu groblja Zamet, centralnom križu groblja Kozala, a potom na groblju antifašističkih boraca u sklopu groblja Kozala.

Polaganje vijenaca u Aleji branitelja

Delegacija Grada Rijeke, zajedno sa predstavnicima MUP-PU Primorsko-goranske, predstavnicima Oružanih snaga RH te predstavnicima županije Primorsko-goranske položila je vijence u Aleji poginulih branitelja Centralnog gradskog groblja Drenova i na centralnom križu Centralnog gradskog groblja Drenova.

iDelegacija Grada Rijeke činili su: zamjenik gradonačelnika Rijeke Miroslav Matešić, predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Dorotea Pešić Bukovac, pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Željko Jurić, pročelnik Odjela za kulturu Ivan Šarar, pročelnik Odjela za razvoj, urbanizam, ekologiju i gospodarenje zemljištem Grada Rijeke Srđan Škunca i pročelnik Odjela za gradsku samoupravu i upravu Mladen Vukelić.

(I.N./GR)

Polaganje vijenaca u Aleji branitelja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari