NA PRIJEVOJU POKLON

U PP Učka počela Božićna bajka, pogledajte fotografije raskošne dekoracije, kočija s Djedom Božićnjakom, hodači na štulama…

Na prijevoju Poklon, u srcu Parka prirode Učka, započela je Božićna bajka

Ispred Centra za posjetitelje Poklon mališani su danas u 16 sati dočekali Djeda Božićnjaka koji je na Učku tradicionalno stigao kočijom, u pratnji bijelih anđela – hodača na štulama iz Cirkusa Martiniuss.

Djed Božićnjak je darivao i slikao se s najmlađim posjetiteljima, a na Učki ga se može posjetiti i sutra te prekosutra – u subotu i nedjelju, 16. i 17. prosinca, od 13 do 19 sati.

Božićna bajka u Parku prirode Učka ove godine nudi bogat program za sve generacije, poput adventskog sajma, grijani šator, kreativne radionice, radionice žongliranja i hodače na štulama u svijetlećim kostimima.

Tijekom trajanja manifestacije posjetitelje će zabavljati DJ Voljen Korić, a u ugostiteljskoj i gastronomskoj ponudi, za koju brinu Planinski bar i Lovačko društvo „Srnjak“, posjetitelji će moći uživati sve do 22 sata.

Deataljan program manifestacije nalazi se na: https://www.pp-ucka.hr/bozicna-bajka-park-prirode-ucka-2023/

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari