EVO O ČEMU SE RAZGOVARALO

U Rabu održan sastanak ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova s područja PGŽ

U Srednjoj školi Markantuna de Dominisa u Rabu pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edite Stilin održala je sastanak s ravnateljima srednjih škola i učeničkih domova s područja Primorsko-goranske županije. Na dnevnom redu bilo je više aktualnih tema.

Razgovaralo se između ostalog o odluci o kriterijima, mjerilima i načinu financiranja minimalnog standarda za decentralizirane funkcije, zahtjevima za intervenciju na objektima, programima školskog kurikuluma kao i prijemu raseljenih učenika iz Ukrajine.

VIDEO DANA:

Ravnatelji su upoznati i s hodogramom upisa u prve razrede srednjih škola kojeg je predložilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. O nastavnom programu ŠiZ ( Škola i zajednica) iz kurikuluma građanskog odgoja govorili su gosti predavači dr.sc.Boris Jokić, dr.sc. Bojana Čulum Ilić i dr.sc. Nebojša Zelić.

Ispred Primorsko-goranske županije sudionike sastanka pozdravila je zamjenica župana Marina Medarić, a ispred grada domaćina gradonačelnik Raba Nikola Grgurić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari