ODAZOVITE SE

U Rijeci dvije akcije darivanja krvi; KN Armada i HNK Rijeka darivateljima dijele ulaznice i majice!

Zbog znatno smanjenih zaliha krvi u riječkoj bolnici, Gradsko društvo Crvenog križa Rijeka organizira akcije darivanja krvi u petak i subotu, 21. i 22. siječnja

U petak, 21. siječnja od 15 do 18  sati akcija će se održati u prostoru Stadiona Kantrida, Portić 3.

U suradnji sa KN Armada i NK Rijeka svi darivatelji koji taj dan daruju krv dobivaju: ulaznicu za utakmicu Rijeka – Lokomotiva, koja će se održati 5. veljače, majicu Armade i znak pažnje riječkog Crvenog križa.

U subotu, 22. siječnja od 9 do 12 sati održat će se akcija u prostorijama Uprave Luka Rijeka, Riva 1. Darivatelji koji prvi put daruju krv dobivaju poseban poklon.

VIDEO DANA:

Jučer su KBC Rijeka i Crveni križ uputili apel građanima, darivateljima krvi i onima koji će to tek postati da zbog trenutno nedostatnih zaliha daruju krv. Nedostaju krvne grupe A pozitivna (A+) i B pozitivna (B+), ali i darivatelji ostalih krvnih grupa su dobrodošli.

Osim na dvije akcije koje organizira Gradsko društvo Crvenog križa, krv se tijekom radnog tjedna može dati i u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu, Krešimirova 42. U srijedu, 19. siječnja u Zavod se može doći od 8 do 19 sati; u četvrtak, 20. siječnja od 8 do 19 sati te u petak 21. siječnja od 8 do 15 sati.

Više o stanju zaliha u Kliničkom zavodu za transfuzijsku medicinu KBC-a Rijeka te uputama o okolnostima darivanja krvi u epidemiji koronavirusa na mrežnim stranicama KBC-a Rijeka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views1 Views