PECIVO, NAMAZ, ČAJ, JABUKA

Video | U Rijeci krenule besplatne marende za učenike: Pogledajte što su pripremile kuharice u OŠ Nikola Tesla

S prvim danom novog polugodišta u svim hrvatskim osnovnim školama počela je podjela besplatnih obroka. Više u video prilogu!

U primorsko-goranskoj županiji za oko 20 tisuća osnovnoškolaca.

Škole su uvođenje marendi dočekale spremne, kažu osnivači, dok ravnatelji, posebno većih škola, ističu određene organizacijske poteškoće.

Pecivo, sirni namaz, ledeni čaj i jabuka- bio je to obrok koji su jutros marendali učenici Osnovne škole Nikola Tesla u Rijeci.

Staviti pred 570 učenika ove škole marendu nije bio jednostavan zadatak. Bile su potrebne određene organizacijske prilagodbe. Osnovna škola Nikola Tesla, kao i ostale škole s velikim brojem učenika nemaju blagavaonicu u koju mogu stati svi učenici, pa se jede u učionicama. Jelovnici su se slagali još u prosincu, a djeci će se nuditi uglavnom razna peciva, namazi, mlijeko ili sokovi u tetrapaku te voće.

U video prilogu Kanala Ri pogledajte komentar kuharice u OŠ Nikola Tesla Ruža Božanović te ravnateljice Tatjana Bandera Mrakovčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari