PRED RIJEČKOM BOLNCIOM

Video | U Rijeci pobuna roditelja čija se djeca liječe na onkologiji! Okupili su se pred bolnicom i ispričali što ih muči

Roditelji malih pacijenata zabrinuti zbog nedostatka osoblja: ‘Odjednom ih nestane skoro polovica’

U Rijeci je pobuna roditelja čija se djeca liječe na onkologiji. Problem je manjak medicinskih sestara pa su u strahu hoće li njihovi mali pacijenti dobiti terapiju na vrijeme. Okupili su se pred bolnicom i ispričali nam sve što ih muči.

Lejla Čurić iz Opatije majka je osmogodišnje curice koja se skoro dvije godine liječi na onkologiji. U žurbi je jer kćeri počinje četverosatna kemoterapija.

“Ima tumor na mozgu koji je u principu neizlječiv i ona je na produženju života, znači koliko ide. Kada vam se dogodi da u jednom trenutku nestane većina, skoro polovica osoblja i jedan dan dođete i nađete zamjensko osoblje i prestrašite se tko će vam prvo davat djetetu kemoterapiju”, rekla je prestrašena majka.

Dio zabrinutih roditelja je pred bolnicom. Podršku su im došli dati i roditelji bivših malih pacijenata koji su tu ozdravili. Svi se nadaju da će problem na koji su ukazali biti hitno riješen, izvještava Maja Brkljača zaRTL Danas.hr.

Više pogledajte u videu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari