TD ENERGO

U Rijeci povoljnija nabava i ugradnja plinskih instalacija uz besplatno priključenje

U sklopu akcije „Zagrijan za plin“ TD Energo nudi povoljniju nabavu i izgradnju plinskih instalacija bez plaćanja naknade za priključenje uz potpisivanje ugovora o ugradnji opreme i uređaja do kraja srpnja

Korisnici koji s Energom potpišu ugovor o ugradnji opreme i uređaja do 31. srpnja 2020. godine, mogu nabaviti i ugraditi nove plinske instalacije, moderni plinski bojler i radijatore po uvjetima akcije „Zagrijan za plin“ :

  • bez plaćanja naknade za priključenje (koja inače iznosi 3000 kuna),
  • projekt plinske instalacije za samo 1 kunu,
  • plaćanje karticama pojedinih kartičnih kuća do 36 rata.

Osim kućanstava, koja još nisu priključena na plinsku mrežu, u akciju se mogu uključiti i svi postojeći korisnici plina, koji ga trenutačno koriste samo za kuhanje, a željeli bi ugraditi plinsku instalaciju i za grijanje.

Akcija “Zagrijan za plin” odnosi se i na kućanstva s neispravnom plinskom instalacijom, čiji korisnici žele ugraditi novu, kao i na stambene zgrade, koje po uvjetima iz ponude mogu zamijeniti nemjereni dio plinske instalacije, u zajedničkim dijelovima zgrade.

Na mrežnim stranicama TD Energa nalazi se više informacija kako u sklopu akcije „Zagrijan za plin“ doći do nove plinske instalacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari