TRAŽE SE STATISTI

U Rijeci se traže mršaviji i žilaviji muškarci za snimanje filma. Neki će biti goli, honorar za njih – po dogovoru!

Idi na originalni članak
Ilustracija - snimanje filma. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Snima se dugometražni filma “Stranci u noći” redateljice Ivone Juke. Snimanje zahtijeva scene za koje produkcija traži više od stotinjak statista.

Oglas

Za potrebe snimanja hrvatskog dugometražnog igranog filma traže se muški statisti s područja Rijeke i okolice koji su voljni putovati i snimati na otoku Pagu. Prijevoz će biti osiguran iz Rijeke od strane produkcije. Potrebni su mršaviji, žilaviji muškarci koji bi glumili političke zatvorenike.
Radnja filma je smještena u 1957. godinu.

Prijavu mogu poslati muški statisti od (20-50 godina) mršavije građe, bez brade, bez duge kose ili kojima se nije problem obrijati (bradu) i ošišati (normalna dužina kose) za snimanje.

Snimajući dani su 28. i 29. rujan. “Datumi su vezni, i molimo da se prijavljuju samo osobe koje su slobodne navedeni period. Honorar iznosi 40 eura neto po danu snimanja”, poručuju iz casting organizacije.

“Također tražimo i nekolicinu muških statista koji bi bili voljni skinuti se goli za jednu scenu – s njima dogovaramo veći honorar.”, dadali su.

Način prijave

Prijave na e-mail: statistimedia@gmail.com
S naslovom PRIJAVA FILM PAG
Ili ukoliko se prijavljujete za scenu u kojoj bi bili goli – naslov s naznakom PRIJAVA FILM AKT

U e-mailu poslati dvije fotke; fotografiju lica i fotografiju cijele figure, bez dodatnih rekvizita, maski, naočala, ako je moguće uz bijelu pozadinu.

E-mail mora sadržavati:

Ime i prezime
Datum i godina rođenja
Kontakt broj
Email
Mjesto stanovanja
Visina
Težina
Konfekcijski broj
Broj obuće

Prijave traju do 26. rujna!

Exit mobile version