TRAŽE SE STATISTI

U Rijeci se traže mršaviji i žilaviji muškarci za snimanje filma. Neki će biti goli, honorar za njih – po dogovoru!

Ilustracija - snimanje filma. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Snima se dugometražni filma “Stranci u noći” redateljice Ivone Juke. Snimanje zahtijeva scene za koje produkcija traži više od stotinjak statista.

Za potrebe snimanja hrvatskog dugometražnog igranog filma traže se muški statisti s područja Rijeke i okolice koji su voljni putovati i snimati na otoku Pagu. Prijevoz će biti osiguran iz Rijeke od strane produkcije. Potrebni su mršaviji, žilaviji muškarci koji bi glumili političke zatvorenike.
Radnja filma je smještena u 1957. godinu.

Prijavu mogu poslati muški statisti od (20-50 godina) mršavije građe, bez brade, bez duge kose ili kojima se nije problem obrijati (bradu) i ošišati (normalna dužina kose) za snimanje.

Snimajući dani su 28. i 29. rujan. “Datumi su vezni, i molimo da se prijavljuju samo osobe koje su slobodne navedeni period. Honorar iznosi 40 eura neto po danu snimanja”, poručuju iz casting organizacije.

“Također tražimo i nekolicinu muških statista koji bi bili voljni skinuti se goli za jednu scenu – s njima dogovaramo veći honorar.”, dadali su.

Način prijave

Prijave na e-mail: statistimedia@gmail.com
S naslovom PRIJAVA FILM PAG
Ili ukoliko se prijavljujete za scenu u kojoj bi bili goli – naslov s naznakom PRIJAVA FILM AKT

U e-mailu poslati dvije fotke; fotografiju lica i fotografiju cijele figure, bez dodatnih rekvizita, maski, naočala, ako je moguće uz bijelu pozadinu.

E-mail mora sadržavati:

Ime i prezime
Datum i godina rođenja
Kontakt broj
Email
Mjesto stanovanja
Visina
Težina
Konfekcijski broj
Broj obuće

Prijave traju do 26. rujna!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari