U Rijeci se upoznajte s ulogom Savjeta mladih – Na kavi sa Savjetom mladih!

Foto: Riječanin

Ovog četvrtka, 28.11.2019. godine, u Ri Hub-u (Ivana Grohovca 1a), od 13:00 do 14:30 sati održat će se događanje namijenjeno mladima pod nazivom „Na kavi sa Savjetom mladih“

Cilj je ovog događanja promovirati ulogu i rad Savjeta mladih među mladima. Ako si zainteresiran/a upoznati se s ulogom Savjeta mladih, što oni čine i mogu činiti u nastojanju da mladima u našoj zajednici bude bolje, ovo je prilika da upoznaš svoje predstavnike i glas mladih. S druge strane, govorit ćemo o tome s kojim se sve preprekama suočavaju maturanti prilikom ulaska u svijet rada ili kada se nađu u ulozi studenta te gdje i od koga mogu dobiti podršku.

Na kavi sa Savjetom mladih događanje je koje organizira Grad Rijeka u suradnji sa Savjetom mladih Grada Rijeke, Savjetom mladih Primorsko-goranske županije, Savjetom mladih Grada Opatije, Savjetom mladih Grada Kastva te Sveučilišnim studentskim zborom u Rijeci.

Dolazak je potrebno najaviti putem e-maila: mirela.pasic@rijeka.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari