ADVENT U RIJECI

Galerija | U Rijeci svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza! Evo radnog vremena i drugih detalja

Najčarobniji Advent na Kvarneru dobio je danas posebno priznanje Djeda Mraza jer se svečano otvorio Poštanski ured Djeda Mraza u Rijeci!

Na novoj adventskoj lokaciji, Riječki tunel kod ulaza u Katedralu Sv. Vida, danas je svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza uz najveće priznanje i osobni dolazak Djeda Mraza. 

Uz brojne mališane koji su osobno došli dočekati Djeda Mraza, posebnu dobrodošlicu priredili su vilenjaci i Dječji zbor Male Tratinčice, te je odbor Turističke zajednice grada Rijeke sa direktorom Petrom Škarpom službeno zaželio dobrodošlicu i pozvao sve prisutne mališane i one malo veće na druženje sa Djedom Mrazom.

Upravo otvoreni Poštanski ured Djeda Mraza skupljat će brojna pisma i božićne želje i nuditi predivne adventske motive za fotografiranje. Ali i Djed Mraz će redovito dolaziti u obilazak svoje nove lokacije poštanskog ureda i družiti se sa mališanima i zaprimati njihove želje i fotografirati se u ovom najčarobnijem motivu Rijeka Adventa. 

Radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Mraza i posebne termine dolaska Djeda Mraza pronađite na stranicama Rijeka Adventa www.RijekaAdvent.com

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Views Views