ADVENT U RIJECI

Galerija | U Rijeci svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza! Evo radnog vremena i drugih detalja

Najčarobniji Advent na Kvarneru dobio je danas posebno priznanje Djeda Mraza jer se svečano otvorio Poštanski ured Djeda Mraza u Rijeci!

Na novoj adventskoj lokaciji, Riječki tunel kod ulaza u Katedralu Sv. Vida, danas je svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza uz najveće priznanje i osobni dolazak Djeda Mraza. 

Uz brojne mališane koji su osobno došli dočekati Djeda Mraza, posebnu dobrodošlicu priredili su vilenjaci i Dječji zbor Male Tratinčice, te je odbor Turističke zajednice grada Rijeke sa direktorom Petrom Škarpom službeno zaželio dobrodošlicu i pozvao sve prisutne mališane i one malo veće na druženje sa Djedom Mrazom.

Upravo otvoreni Poštanski ured Djeda Mraza skupljat će brojna pisma i božićne želje i nuditi predivne adventske motive za fotografiranje. Ali i Djed Mraz će redovito dolaziti u obilazak svoje nove lokacije poštanskog ureda i družiti se sa mališanima i zaprimati njihove želje i fotografirati se u ovom najčarobnijem motivu Rijeka Adventa. 

Radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Mraza i posebne termine dolaska Djeda Mraza pronađite na stranicama Rijeka Adventa www.RijekaAdvent.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari