U Rijeci tijekom sljedećeg tjedna razmjena igračaka, slikovnica i dječjih knjiga!

Photo: Ilustracija (Davor Javorovic/PIXSELL)

Blagdanska “zelena” akcija odvijat će se u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka

Imate igračku koju želite zamijeniti za neku drugu? Dječju knjigu? Slikovnicu? Akcija u Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka mjesto je za vas!

U Dječjem odjelu Stribor Gradske knjižnice Rijeka od 16. 12. do 21. 12. možete sudjelovati u razmjeni igračaka, slikovnica i dječjih knjiga te tako sebi, ali i nekome drugome, pružiti novo iskustvo – dobiti igračku, slikovnicu ili knjigu!

Način sudjelovanja je jednostavan:

Pretražiti sobu, tavan, ormare i pronađi igračku, knjigu i slikovnicu koju više ne koristite. Ubacite je u vreću i donesite u Dječji odjel Stribor. Jednostavno, zar ne?

U Striboru će vas već čekati hrpa igračaka i knjiga koje su drugi ostavili i koja čeka samo tebe. Slobodno odaberite i uzmite što želite!

Naravno, ako ne nađete nešto što želite, možete doći sutradan.
Igračku, slikovnicu ili knjigu koju ste donijeli možete ostaviti u Striborovoj blagdanskoj vreći – neka čeka nekoga koga će razveseliti!

Važno! Darujmo i razmjenjujmo igračke, slikovnice i knjige u dobrom stanju, kakve bismo rado i sami dobili.

Radno vrijeme Dječjeg odjela Stribor:
pon, ut, sri, pet: 8 – 19.30
čet: 10.30 – 19.30
sub: 8.00 – 13.00

Isto tako važno! Ideja “zelene” akcije ponovno je korištenje igračaka (reuse) i dio je razvoja Zelenog kutka Gradske knjižnice Rijeka i širih nastojanja usmjerenih na poticanje pojedinca i zajednice na odgovornije postupanje sa svim onim materijalnim stvarima za koje mislimo da su stari i nepotrebni otpad, a zapravo i dalje mogu biti izvor sreće, zabave i kreativnosti.

Napunite vreću i vidimo se u Dječjem odjelu Stribor. 🙂

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views