326 METARA DUŽINE

U riječku luku uplovio kruzer Norwegian Getaway, najveći putnički brod koji je ikada posjetio Rijeku

Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

U Rijeku je jutros uplovio kruzer “Norwegian Getaway”

Sa svojih 326 metara dužine i 52 širine te očekivanih gotovo 4.000 putnika i preko 1.600 članova posade to je najveći putnički brod koji je ikada posjetio Rijeku.

Stigao je u u sklopu devetodnevnog krstarenja koje je počelo 24. lipnja u Chivitavecchiji, a tijekom putovanja brod je posjetio Napulj, Palermo, Sirakuzu, Krf, Dubrovnik i Split. Večeras iz Rijeke odlazi u Trst.

Pogledajte video:

Brod kompanije Norwegian Cruise Line (NCL) bit će smješten na riječkom sidrištu do 19 sati, kada će isploviti za Trst, javljaju Brodovi u Rijeci.

Iz Trsta će se u Rijeku vratiti 4. srpnja, u sklopu novog devetodnevnog putovanja od Trsta do Pireja.

Norwegian Gateway stigao je s više od 5500 putnika i članova posade, a iskrcaj prvih putnika počeo je u 8 sati.

Zajedničkim radom Grad Rijeka, Turistička zajednica grada Rijeke, Turistička zajednica Kvarnera i Lučka uprava Rijeka poželjeli su dobrodošlicu svim putnicima kruzera te uz prigodni program omogućili da se osjećaju ugodno u destinaciji. Za sve goste osigurane su informativne brošure, kako bi vrijeme provedeno u destinaciji istražili sukladno vlastitim preferencijama. Za još bolji ukupni dojam pobrinuo se glazbeni trio koji je veselim notama uveseljavao sve putnike kruzera.

Jedan dio putnika odlučio se za izlet van destinacije dok se većina ipak opredijelila za istraživanje užeg centra grada i Trsata. Bogata turistička ponuda grada zasigurno će zadovoljiti zahtjevne interese gostiju broda za kružna putovanja te im zagolicati maštu da ponovo posjete destinaciju i stvore nove uspomene.

Tijekom srpnja očekuju nas još dva broda za kružna putovanja, a impozantan Norwegian Gateway, dug 325 metara dolazi ponovo u riječku luku za samo dva dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari