RADOVI PRI KRAJU

U sjedište Županije uskoro će se ulaziti s Korza. Pogledajte kako izgleda novi ulaz!

Pri kraju su radovi na novom ulazu u sjedište Primorsko-goranske županije

Pri završetku su radovi na rekonstrukciji dijela zgrade na adresi Korzo 7 za potrebe novog ulaza u sjedište Primorsko-goranske županije.

Radovima u vrijednosti od 355 tisuća eura obuhvaćeno je uklanjanje cjelokupne međukatne konstrukcije između prizemlja i prvog kata, uklanjanje svih trošnih elemenata u prostoru, izvedba hidroizolacije prizemlja kao i izvedba nove čelične međukatne konstrukcije koja se oblaže kamenim pločama i drvenom oblogom.

Također, radovima je obuhvaćena sanacija svih zidova i stropova, izvedba cjelokupne nove strojarske i elektro-instalacije, uključujući osiguranje svih elemenata neophodnih za sigurno korištenje prostora u skladu s propisima zaštite na radu i zaštite od požara.

Prostor će se opremiti i novim uredskim namještajem u vrijednosti od otprilike osam tisuća eura.

Tehnički pregled očekuje se tijekom ovoga mjeseca te ukoliko isti prođe uspješno, do kraja godine bit će osiguran ulazak u sjedište Županije s Korza.

Pristup za osobe s invaliditetom i dalje ostaje osiguran iz ulaza u Adamićevoj 10, koji se i dosad koristio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari