EU PROJEKT

U srijedu počinju radovi na spoju toplana Zamet i Krnjevo

U srijedu, 5. srpnja započinju radovi na izgradnji spojnog toplovoda toplana Zamet i Krnjevo, koji se provode u sklopu EU projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“.

Zahvati na prvoj fazi izvodit će se u Ulici Petra Jurčića, od kućnog br. 4 uz Lidl do raskrižja s glavnim dijelom ulice Petra Jurčića, uz naizmjenično odvijanje prometa sukladno odobrenom prometnom rješenju. Planirano trajanje ove faze radova je do kraja srpnja 2023. godine.

U sljedećim fazama projekta radovi će se nastaviti u ulicama Petra Jurčića, Zametskom, Lozičinom i Hegedušićevom.

Zahvati se provode u sklopu projekta „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ kojim se obnavlja 7,9 km toplovoda te gradi novih 2,5 km spojnih toplovoda, a toplana Malonji postaje primarna toplana za proizvodnju toplinske energije jedinstvenog sustava „Zapad“, povezana s toplanama Zamet i Krnjevo.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com.

Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari