REKREACIJA I EDUKACIJA

U srijedu u Matuljima interpretacijska vožnja e-biciklima pod nazivom „Tramontana“. Pridružite se!

Interpretacijska vožnja e-biciklima pod nazivom „Tramontana“ održat će se u srijedu, 14. lipnja 2023.

Vožnja je rekreacijsko-edukativnog karaktera čiji je cilj upoznati goste koji borave na našem području – kao i njihove domaćine – s prirodnim ljepotama, povijesnom i kulturnom baštinom te velikim potencijalom Općine Matulji kao biciklističke destinacije.

Vožnja starta u 16 sati z Matulja (43. istarske divizije 22a) te se odvija rutom Matulji – Jušići – Ružići – Breza – Lipa – Rupa – Matulji.

U sklopu vožnje održat će se prezentacija Memorijalnog centra “Lipa pamti”, a sudionicima će također biti prezentirani i proizvodi OPG-ova, proizvođača i ugostiteljskih objekata.

Ovakve interpretacijske vožnje organizirat će se srijedom, neovisno o vremenskim prilikama, zaključno sa 27. rujnom – i to za deset osoba za koje su osigurani i bicikli. Vožnje su besplatne, uz obaveznu prethodnu prijavu na e-mail: tzmatulji@tzmatulji.hr najkasnije do utorka do 12 sati.

Pored toga, u petak 16. lipnja s početkom u 19 sati ispred škole Matulji održat će se koncert učenika glazbenog odjela OŠ M. Brozović Kastav koja pohađaju OŠ dr. A. Mohorovičića Matulji pod nazivom „KASTAVSKI MATUJCI – MATUJSKI KASTAVCI”.

Ulaz je slobodan, a u slučaju kiše koncert će se održati u holu škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari