USPJEŠAN BEND

U subotu 21.10.2023. u Pogonu kulture u Rijeci, zagrebački Elemental će proslaviti 25 godina karijere

Photo: Neva Zganec/PIXSELL

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120 000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi koncertom u Rijeci.

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4500 ljudi, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije „Sve, samo ne romantika!“, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma „XOXO“, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu.

Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album „Ilica“ objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom još jednom će dokazati kako pjesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili, primjerice, „Tako lijepa“ nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti početak nove sezone u Pogonu kulture u Rijeci.

ULAZNICE

Limitirane early bird ulaznice možete potražiti na svim entrio prodajnim mjestima i online po 16€ —> https://www.entrio.hr/event/elemental-u-rijeci-25-godina-14548 i u Dallas Music Shop Rijeka(od 24.7. ) do 28.7. od 28.07. do dana koncerta : 18€

Na dan koncerta i na ulazu : 20€

Za sve ažurirane informacije oko koncerta pratite Incognito Agency na društvenim mrežama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari