KUHARI DOBROG SRCA

U subotu 7. rujna na Korzu humanitarni gastro-show Pun Pijat: I vi možete pomoći Prihvatilištu za beskućnike „Ruže sv. Franje“

Foto: Kanal Ri

Pun pijat se vraća i ove godine! I to još veći, još ukusniji, još zabavniji i sa još više dobrote!

Subota, 7. rujna, na riječkom Korzu će po treći put biti u znaku humanosti i gastro užitaka, zato se pripremite za još jedan – PUN PIJAT! I ove godine naši poznati kuhari pripremit će delicije u kojima ćete uživati, a kupnjom obroka pomažete rad Prihvatilišta za beskućnike „Ruže sv. Franje“.

Već dobro poznatoj ekipi riječkih kuhara – Daliboru Hokiju Horvatu, Kristijanu Kozmiću, Arnu Rusichu i Doris Vlah, ove godine im se priključuju i Olivera Starčević i Ljiljana Ferenčić! Uz njih tu će i tradicionalno biti članovi Udruge Palentar sa svojom palentom kompiricom i članovi UHBDR Kastav sa svojim čobancem. Akciju su podržali i mnogobrojni riječki obrtnici, poduzetnici i poduzeća, koju su svojom donacijom potrebnih namirnica, omogućili realizaciju ove humanitarne akcije.

“OVIM PUTEM VAS POZIVAMO DA NAM SE PRIDRUŽITE, U SUBOTU 7. RUJNA 2024. NA KORZU OKO 12 SATI te podržite ovaj humanitarni događaj te na taj način pomognete radu Prihvatilišta i aktivno se uključite u borbu protiv siromaštva i beskućništva. I naravno, da kušate što su naši kuhari finoga pripremili za sve naše sugrađane.”, pozivaju organizatori.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari