POPULARNA MANIFESTACIJA

U subotu na Grobniku Dan otvorenih vrata Krila Kvarnera: Uz prikaze letenja i skokove padobranaca, letjet će i modeli zrakoplova

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U želji za približavanjem djelatnosti klubova građanima Rijeke, Zrakoplovno Društvo i njegove članice organiziraju Dan otvorenih vrata Krila Kvarnera, u subotu 30. rujna 2023. godine s početkom u 10 sati. U slučaju lošeg vremena manifestacija se odgađa za 1.10.2023. godine.

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera Rijeka operater je aerodroma Grobničko polje. Članice Zrakoplovnog Društva neprofitne su udruge; Padobranski klub Krila Kvarnera, Pilotski klub Krila Kvarnera, Jedriličarski klub Krila Kvarnera, Klub slobodnog letenja Krila Kvarnera te Klub za samogradnju Krila Kvarnera. Klubovi djeluju na području Primorsko goranske županije samostalno a ranije kao aeroklub Krila Kvarnera već više od 60 godina.

Promocija zrakoplovnih aktivnosti

Program manifestacije prvenstveno će promovirati zrakoplovne aktivnosti kroz prikaz letenja svih klubova na zrakoplovima koje posjeduju, skokove padobranaca te letenje modelima čime će se posjetiteljima pružiti uvid u sve vidove zrakoplovstva kojima se građani Rijeke i okolice mogu baviti u neposrednoj blizini, u sklopu klubova koji djeluju na aerodromu Grobničko polje.

Na zemlji će biti izloženi razni tipovi aviona koji se nalaze na aerodromu.

Zrakoplovno društvo Krila Kvarnera Dan otvorenih vrata realizira u suradnji s Gradom Rijeka, Upravnim odjelom za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade.

Pozivaju se građani Rijeke i okolice da posjete aerodrom Grobničko polje uz slobodan ulaz i parkiranje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari