U 10 NA KORZU

U subotu na Korzu ne propustite druženje s ‘lajavcima’, zvijezdama izložbe ‘Udomi pravu ljubav’ koja se otvara u srijedu

Foto: Facebook/Azil za pse "Društvo za zaštitu životinja Rijeka"

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine, u 10.00 sati, na postamentima na Korzu održat će se otvorenje izložbe “Udomi pravu ljubav” u organizaciji Društva za zaštitu životinja Rijeka.

Riječ je o izložbi fotografija pasa koji su pod skrbi Društva za zaštitu životinja Rijeka. Cilj joj je dodatna senzibilizacija javnosti na udomljavanje pasa iz azila te se na svakoj fotografiji nalazi i QR kod koji vodi na Facebook album svakog pojedinog psa.

Izložbu će otvoriti voditelj projekta „Rijeka – zdravi grad“ Jadran Mandekić i volonterka u azilu Društva za zaštitu životinja Rijeka Merima Ferk.

Također, u sklopu izložbe, u subotu 28. siječnja 2023. godine, od 10.00 do 14.00 sati, na štandu azila Društva za zaštitu životinja Rijeka na Korzu, građani će moći upoznati neki od pasa koji su pozirali za fotografije predstavljene izložbom „Udomi pravu ljubav“.

Društvo za zaštitu životinja Rijeka neprofitna je udruga koja od 1993. godine djeluje u Rijeci i okolici dajući svoj doprinos zajednici pomažući odbačenim i izgubljenim životinjama. Udruga volonterski skrbi o psima u azilu koji se nalazi između Viškova i Kastva. Sklonište je podijeljeno na oko 50 bokseva, a za pse se svakodnevno brinu zaposlenici ili volonteri osiguravajući im hranu, svježu vodu i potrebnu veterinarsku skrb. U skloništu boravi 89 pasa svih dobi, a dio životinja o kojima Udruga skrbi nalazi se na privremenom smještaju u domovima volontera i građana koji na taj način pomažu životinjama u nevolji. U ovom skloništu psi imaju osiguran smještaj do udomljenja.

Izložba je realizirana uz potporu Grada Rijeke i trgovine HOP.

Detalje pronađite na linku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari