FJAKA I ATRAKTIVNE AKTIVNOSTI

U subotu plaža je na Rječini! Kupanje, vožnje kajakom i supom, turnir u piciginu i briškuli… Prijavite se za turnire!

Plaže su krcate, vani je vruće, a Rječina je tako svježa i prazna. U subotu druženje na Rječini organizira MO Hartera!

U organizaciji Udruge Urbani separe i brojnih drugih partnera okupljenih u projektu Mjesni odbor Hartera ove će se subote održati druženje na Rječini.

Na jedan dan, Rječina će postati okupljalište te će ugostiti niz raznovrsnih aktivnosti.

Na lokaciji Ružićeva 29 s početkom u 15 sati otvorit će se privremeno kupalište i sunčalište sa suncobranima i ležaljkama.

Od 18 sati posjetitelje očekuje radionica izrade brodića od naplavina, turnir u briškuli i piciginu, natjecanje povezano s Rječinom te umjetničke instalacije. U 20:30 sati očekuje se početak koncerta riječkog glazbenika Lovre Mirtha kojeg će pratiti likovni performans umjetnika Ede Hrženjaka, a u 22 sata započet će projekcija dokumentarnog mini serijala ‘Kartoline’ u organizaciji Liburnia Film Festivala.

Tijekom cijelog dana posjetitelji će imati priliku razgledati izložbu radova na temu odnosa Rječine i grada, osvježiti se hranom i pićem na štandu te odmarati direktno uz hladnu Rječinu.

Posebnost programa jest tura kajacima i SUP-ovima od Delte do Ružićeve ulice, pod vodstvom povjesničara umjetnosti Marka Smoljana.

Okupljanje zainteresiranih za ovu aktivnost je u 17 sati, kod Veslačkog kluba Jadran na adresi Delta 1. Kajaci i SUP-ovi nisu osigurani, već ih posjetitelji donose sami.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u nekoj od aktivnosti svoje mjesto mogu rezervirati prijavom na e-mail adresu udruga@urbanisepare.org.

Cjelogodišnji program razvoja organizacije, udruge Urbani separe, podržavaju Zaklada “Kultura nova” i Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva.

Posebna ‘poslastica’ bit će ‘Turnir u Rječini’! Kako ističu organizatori, kategorije su: najviše uboda od komaraca, najbolji outfit za plažu, najbolja marenda od doma i najduže stajanje u hladnoj Rječini.

Možda osvojite pehar ili medalju…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari