EKO PROIZVODI NA MRKATU

U subotu u Opatiji možete nabaviti ekološki proizvedeno voće i povrće, med, ulje, žitarice…

FOTO: Facebook

U subotu 13. lipnja očekuje nas prvo postkorona izdanje 11. Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo

Ekološki sajam Opatija, na već svima poznatoj lokaciji – ispred tržnice Mrkat, održat će se u razdoblju od 8 do 13:30 sati,a na sajmu će se okupiti eko certificirani proizvođači koji će građanima Opatije, kao i svim njenim posjetiteljima, ponuditi pravo bogatstvo svojih eko proizvoda.

Eko izlagači ponudit će šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda kao što su: svježe voće i povrće, med, mliječni proizvodi, žitarice, razne vrste ulja (maslinovo, bučino, konopljino i sl.), ljekovito bilje, kozmetiku, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva te još mnogo ukusnih i korisnih artikala vrhunske kvalitete.

Odlična je ovo prilika da svoja kućanstva opskrbite zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Sajam je zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja fantastičnu priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari