U sušačkoj gimnaziji urušio se dio stropa, dvorana u tom trenutku bila puna učenika

Photo: Nel Pavletic

Do pada stropa došlo je pred kraj nastave, za vrijeme sedmog sata, a iako je dvorana bila puna učenika nitko nije stradao

Posljednji sat nastave tjelesnog odgoja u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u ponedjeljak je završio s incidentom, a riječ je o padu dijela stropa u dvorani škole, piše Novi list. Iako je dvorana bila puna učenika nitko nije stradao. Predsjednik Školskog odbora Jakša Mlačić kazao je da je do urušavanja stropa došlo je u dijelu dvorane u kojem se u tom trenutku nitko nije nalazio.

“Strop se urušio u zapadnom dijelu dvorane, a radi se o padu dviju knauf ploča te lustera. Dvorana je odmah zatvorena i do sanacije neće se korsiti iz sigurnosnih razloga. Do pada stropa došlo je pred kraj nastave, za vrijeme sedmog sata. Odmah smo incident prijavili osnivaču škole, Primorsko-goranskoj županiji, čiji su djelatnici odmah došli u školu i pregledali dvoranu”, kazao je Mlačić.

Informaciju da su odmah reagirali na nastalu situaciju potvrđuju i u Primorsko-goranskoj županiji te najavljuju kako je sanacija stropa dvorane zakazana već za srijedu. Za saniranje nekoliko četvornih metara stropa prema procjenama trebat će izdvojiti 6.200 kuna s PDV-om, piše Novi list.

Vijesti.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views