EVO DETALJA

U tijeku su Dani tehničke ispravnosti motocikala

Idi na originalni članak
Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehnike ispravnosti, izvijestila je policija.

Oglas

Pod pokroviteljstvom Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, u suradnji s Hrvatskim autoklubom i Centrom za vozila Hrvatske, od 24. do 29. travnja provest će se preventivno-sigurnosna akcija “Dani tehničke ispravnosti motocikala”.

Preventivno-sigurnosna akcija provodit će se u 38 stanica za tehnički pregled vozila na području cijele Republike Hrvatske.

Cilj akcije je povećanje stupnja tehničke ispravnosti vozila i poticanje što većeg broja vozača da vlastito vozilo preventivno podvrgnu kontroli tehnike ispravnosti te na taj način otklone mogućnost događanja prometne nesreće uvjetovane tehničkom neispravnošću vozila, a kroz savjetodavnu i tehničku pomoć od strane stručnog osoblja stanice za tehnički pregled vozila ukazivati će se na značaj uklanjanja neispravnosti na vozilu.

Tijekom akcije vozači dragovoljno mogu dovesti svoje motocikle i mopede kao i ostala vozila L kategorije, u bilo koju stanicu za tehnički pregled vozila gdje će se besplatno pregledati tehnička ispravnost motocikla ili mopeda.

Exit mobile version