U UTORAK RADOVI NA PODVEŽICI: Pogledajte koje će se riječke ulice sanirati tijekom kolovoza

U utorak 26. srpnja započinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Martina Kontuša od kućnog broja 29 do raskrižja sa Kvaternikovom ulicom na području MO Podvežica

Izvoditi će se radovi zamjene završnog sloja kolnika u širini prometnih traka do parkirnih mjesta na dionici duljine 190 metara. Predviđeno trajanje radova je 10 (deset) kalendarskih dana, prenose mrežne stranice Grada Rijeke.

Za vrijeme izvođenja radova promet će se na navedenoj dionici odvijat otežano, stoga se mole svi sudionici u prometu, kao i građani za strpljenje te poštivanje privremene prometne signalizacije ili korištenje alternativnih prometnih pravaca. Za vrijeme izvođenja predmetnih radova bit će onemogućeno bočno parkiranje vozila unutar zone radova.

Investitor radova je tvrtka nadležna za održavanje nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke – Rijeka promet d.d., a ugovorni izvođač je tvrtka Ceste-Rijeka d.o.o., Kukuljanovo.

Navedeni zahvat prvi je u nizu planiranih radova na sanaciji najkritičnijih dijelova nerazvrstanih cesta na području Grada Rijeke u sklopu kojih se tijekom mjeseca kolovoza planira sanacija kolnika u ulicama Turkovo, Pehlin i Ciottina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari