EVO KAKO SE PRIJAVITI

U Viškovu će se održati besplatna savjetovanja i likovne radionice za osobe s navršenih 65 godina

U sklopu projekta „Pomoć i podrška starijim osobama kroz razvoj izvaninstitucijskih socijalnih usluga“ financiranog bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda Udruga umirovljenika Viškovo organizira besplatno savjetovanje za osobe s navršenih 65 godina i starije koje će se održati 31. siječnja 2022. godine od 14:30 do 16:30.

Savjetovanje, uz prethodni dogovor, uključuje psihosocijalnu podršku od strane psihologa. Savjetovanje može biti individualno ili obiteljsko pa umirovljenici mogu na obiteljsko savjetovanje doći i sa članom obitelji vezano uz svoju ulogu njegovatelja članu obitelji ili vezano uz izazove života u braku.

Svoj termin možete osigurati prijavom na sljedeće načine:

VIDEO DANA:

U sklopu istog projekta, za osobe starije od 65 godina, Udruga umirovljenika organizira kreativnu radionicu “Slikarstvo i crtanje” koja će se pod vodstvom slikarice Jadranke Lacković održavati utorkom i petkom od 9:00 do 11:30 sati. Predviđeno je da radionica traje mjesec dana tijekom koje će se održati ukupno 20 sati radionica. Početak je predviđen 1. veljače 2022. godine.

Svoje sudjelovanje u kreativnoj radionici možete osigurati prijavom na sljedeće načine:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari