SUPER IZGLEDA

U Viškovu iz pusnog raspoloženja odmah zakoračili u romantično! Pogledajte kako su ukrasili općinu a kako ispratili peto godišnje doba

“Iz pusnog raspoloženja odmah smo zakoračili u ono romantično. Sretno Valentinovo!”, poručili su iz Turističke zajednice općine Viškovo

Povodom Vačentinova, izradili su i postavili – u suradnji s Komunalnim društvom Viškovo – prigodne ukrase.

“Mali je to znak pažnje i poruka svima da uživaju u posebnim trenucima današnjeg dana posvećenog ljubavi.”, poručuju s Vipkova.

Ispraćaj petog godišnjeg doba

Mnogobrojni mještani i posjetitelji okupili su se sinoć na Brege, u centru Viškova, i ispratili peto godišnje doba.

Uz veselo društvo meštrice Miće Maje, kraljice Halubajskog karnevala Une Tadić i maškara održano je izvlačenje zvončarske tombole.

Dvadeset raznovrsnih nagrada zasigurno će razveseliti sretne dobitnike. Vrijedni obrtnici Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje pripremali su domaće fritule, čaj i kuhano vino a svi prilozi prikupljeni prodajom ići će za liječenje Antonia Širole.

Uz slatku i toplu okrijepu, iščekivao se vrhunac pusnih događanja. Nestrpljivo su dočekani Halubajski zvončari uz čiju je neumornu zvonjavu spaljen pust, krivac za sve loše u prethodnoj godini.

Vraćen je i ključ općine Viškovo čime je vladavina maškara, za ovu godinu i ‘službeno’ završila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari