ČESTITAMO

U Viškovu svečano dočekana zlatna Ema Sgardelli – Europska prvakinja u karateu!

Idi na originalni članak

Naša talentirana karatistica Ema Sgardelli ponovno je ostvarila izvanredan sportski uspjeh! Nakon što je u lipnju osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u karateu u kategoriji seniorki do 50 kilograma, sada je dodala i srebro sa Svjetskog prvenstva za mlađe seniorke, koje je proteklog vikenda održano u Veneciji.

Oglas

Ema, koja je već prepoznata kao jedna od naših najboljih sportašica, nastavila je nizati uspjehe i dokazala da je u vrhunskoj formi. Ovaj rezultat još je jedno priznanje njenom trudu i predanosti, kao i kvalitetnom radu njezinih trenera Ivana Bebek Bašića i Renea Pernuša.

Osvojeno srebro dodatno je obogatilo njezinu kolekciju medalja, a lokalna zajednica se, kao i uvijek, ponosi njenim uspjesima. Tradicionalni prijem i prigodni poklon u čast Eme Sgardelli postali su običaj, a ona i njezini treneri su uvijek rado viđeni gosti.

Njen nevjerojatan uspjeh na međunarodnoj razini još jednom pokazuje koliko je predana svom sportu te predstavlja inspiraciju svim mladim sportašima. S obzirom na njezine dosadašnje rezultate, nema sumnje da ćemo još mnogo puta čuti za ime Eme Sgardelli u karate svijetu!

Exit mobile version