POBIJEDILA EKIPA SDP MATULJI

U Vrbovskom se krčkao ‘Lijevi kotlić’, hoće li zamirisati građanima i uoči izbora?

U subotu je na prostoru gradske tržnice u Vrbovskom održano 2. otvoreno prvenstvo Hrvatske u pripremi lovačkog kotlića pod nazivom „Lijevi kotlić“

U natjecanju koje je su zajednički organizirali GO SDP Vrbovsko i ŽO SDP PGŽ snage je odmjerilo ukupno 9 ekipa iz stranaka lijevog političkog spektra.

Uz goranske SDP-ovce (SDP Gorskog kotara i SDP Vrbovsko), kotliće su kuhali i primorski SDP-ovci (Rijeka, Kastav, Matulji, Lovran), susjedi iz ogulinskog SDP-a, ekipa ŽO SDP PGŽ te ekipa PGS-a.

Kulinarski skup lijevih stranaka otvorili su i okupljene pozdravili organizatori Lijevog kotlića predsjednik SDP-a PGŽ Ivica Lukanović i predsjednik SDP Vrbovsko Petar Mamula.

Ivica Lukanović je iskoristio priliku naglasiti značaj i potencijal Gorskog kotara koji ima središnje mjesto u programu županijskog SDP-a.

„Ovo je prostor koji je nevjerojatno koristan za našu županiju, za Hrvatsku, ali i šire – za jugoistočnu Europu. Gorski kotar ima tolike resurse i prirodno bogatstvo, ne samo u ekološkom, nego i u energetskom smislu, a uz to i odličnu geostratešku poziciju, da njemu ustvari ne treba ništa darovati, nego samo malo vratiti od onoga što mu se uzima.“ naglasio je Lukanović.

Petar Mamula istaknuo da su skup stranaka lijevog političkog spektra organizirali kako bi se družili u opuštenijem izdanju i potaknuli komunikaciju koja je potrebna, ne samo SDP-u, nego cijeloj ljevici, da bi sutra mogli kvalitetnije preuzeti odgovornosti, svatko na svojoj razini.

Najbolji lovački kotlić prema ocjeni sudaca skuhala je ekipa SDP Matulji i osvojila 1. mjesto i pehar. Drugo mjesto osvojila je ekipa SDP Gorskog kotara, a treća je bila ŽO SDP PGŽ.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari