SUDJELOVALI NA PREKO 20 NATJECANJA

Učenici Ugostiteljske škole Opatija briljiraju na natjecanjima financiranima kroz EU Projekt „RCK RECEPT“

Idi na originalni članak

Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljska škola Opatija, kroz Projekt „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“, ostvaruje značajan doprinos razvoju obrazovanja i uspješnosti mladih u sektoru turizma i ugostiteljstva

Oglas

Projekt, u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, ukupne vrijednosti 7.788.588,48 €, omogućuje učenicima i nastavnicima sudjelovanje na preko 20 natjecanja, kako u zemlji tako i diljem Europe.

Doprinosi na natjecanjima:

Učenici Ugostiteljske škole Opatija postigli su izvanredne rezultate na brojnim natjecanjima, ističući se svojim znanjem, vještinama i kreativnošću. Neki od natjecanja na kojima su učenici sudjelovali, uz podršku mentora, uključuju:

Ovi sjajni rezultati potvrđuju predanost učenika, mentora i škole u postizanju izvrsnosti u turizmu i ugostiteljstvu.

Projekt RCK RECEPT ne samo da pruža izvrsne obrazovne smjernice već i potiče natjecateljski duh učenika, omogućujući im da pokažu svoje talente i vještine na nacionalnim i međunarodnim razinama. Sudjelovanje na natjecanjima jača njihove kompetencije, potiče kreativnost te pridonosi razvoju stručne i odgovorne nove generacije u turizmu i ugostiteljstvu.

Projekt pruža iznimne prilike za razvoj i uspjeh mladih talenata u turizmu i ugostiteljstvu!

Projekt je financiran bespovratnim sredstvima u iznosu od 7.788.588,48 € iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Sadržaj priopćenja za medije isključiva je odgovornost Ugostiteljske škole Opatija.

www.esf.hr / www.strukturnifondovi.hr

Exit mobile version