EVO KAKO JE BILO NA OTVORENJU

Galerija | Udruga Penko od danas na novoj adresi!

Brojni članovi udruge okupili su se danas na primopredaji i blagoslovu prostora u kojem će ubuduće djelovati Udruga umirovljenika i starijih osoba Penko.

Kostrenska Udruga umirovljenika i starijih osoba Penko dobila je na korištenje prekrasan novouređeni prostor za rad i okupljanje njezinih članova kao i svih starijih mještana, bez obzira na članstvo u udruzi.

Riječ je o prostoru velične 50-tak četvornih metara u prizemlju zgrade, na adresi Ulica Ive Šodića 18B u Kostreni. Prostorom upravlja Općina Kostrena koja ga je uredila, opremila i ustupila udruzi na korištenje.

Udruga je do sada djelovala u prostorijama koje su se nalazile u zgradi Doma zdravlja na prvom katu i koji članovima nisu pružali mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, a što će se sada promijeniti i omogućiti uvođenje novih aktivnosti i programa.

–Zahvaljujem Općini Kostrena na ovako lijepo opremljenom prostoru za rad i druženje kao i na podršci u svim našim aktivnostima. Nadamo se da će se ovakva razine podrške projektima i prepoznavanje potreba mještana starije životne nastaviti i ubuduće, rekla je predsjednica udruge Penko Marica Njegovan zadovoljna reakcijama članova udruge.

–Općina Kostrena nastoji prepoznati i odgovoriti na sve potrebe u zajednici, a osobito nam je važno kada je riječ o osobama starije životne dobi. Novi prostor za druženje vjerujemo da će dodatno intenzivirati aktivnosti udruge i pridonijeti još kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena naših starijih sumještana, istaknuo je tijekom primopredaje prostora općinski načelnik Dražen Vranić.

Ugodno iznenađeni prostorom, zadovoljstvo viđenim nisu krili ni članovi udruge koji će se sudeći prema prvim reakcijama u njemu rado i često okupljati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari