PRIPREMAT ĆE DELICIJE

Udruga Srce za nju za teško bolesnu Melitu Maslak priprema donatorski gastro spektakl na Korzu. Stižu slavni chefovi!

Udruga Srce za nju uz pomoć donatora organinizira gastro događanje s kojeg je prihod namijenjen našoj sugrađanki Meliti Maslak, onkološkoj bolesnici

Melita, koja je nesebično sudjelovala u brojnim humanitarnim akcijama, našla se u situaciji da treba pomoć zbog teške bolesti koju nažalost proživljava već drugi put.

Ovom gastro spektaklu pridružit će se proslavljeni chef s dvije Michelinove zvjezdice Deni Srdoč , potom nagrađivani pizzaiolo Saša Matijašević i chef Kristijan Kozmić sa suradnicima.

Oni će 15. srpnja na Korzu od 19.30 sati (Trg 128. Brigade HV) pripremati delicije a sav prihod ide u humanitarne svrhe – za Melitu.

Za one koji ne mogu doći a žele pomoći, donirati mogu na PBZ račun Melita Maslak HR3023400093203292090.

Posebno treba istaknuti donatore bez kojih organizacija ove večeri ne bi bila moguća. To su Promocija Rijeka, Nebo Restaurant & Lounge i Hidden wine bistro by Deni Srdoč, El Rio Rijeka, mesnica Čučković Marinići, mesnica Slivnica Rijeka, vl. Božidar Zaharija, konoba More Kostrena, Obiteljska artisan pekarnica Kroštula, Pakoštane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari