DIO CESTE ZATVOREN DO KRAJA VELJAČE

Ulica iznad Voloskog zatvara se za sav promet od srijede; Evo kako možete do dječjeg vrtića

Foto: Google

Županijska uprava za ceste Primorsko-goranske županije nastavlja radove na dijelu ŽC-5051 u Opatiji, u Ulici Rikarda Katalinića Jeretova. Izvoditelj radova je L.E.-M.I.L. d.o.o. Ozalj

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, dana 13. siječnja 2021. godine od 8.30 sati započinje se s radovima II. etape na dijelu Ulice Rikarda Katalinića Jeretova, od groblja Volosko do spoja s ulicama M. Tita i A. Štangera.

Zbog ovih radova ZA SAV PROMET ZATVARA SE DIO CESTE OD KRIŽANJA S UL. DR. IVANA POŠČIĆA DO SPOJA S ULICAMA M. TITA I A. ŠTANGERAZABRANA ĆE TRAJATI DO 26. VELJAČE 2021. GODINE.

Tijekom odvijanja radova prometovanje ovom dionicom neće biti moguće te će sav promet biti preusmjeren na Novu cestu (D-66).

Za stanovnike ulice R. K. Jeretov i Put uz Dol bit će omogućen prolaz do njihovih kuća iz pravca Ulice dr. Ivana Poščića.

Dovoz i odvoz djece u Dječji vrtić Volosko bit će moguć iz smjera Tošine, ulicom R. K. Jeretova do groblja Volosko te dalje pješice do vrtića (povratak istom trasom ili preko Puta uz Dol). Ulicom M. Tita dovoz je moguć do početka ulice na spoju s R. K. Jeretova i dalje pješice do vrtića.

Autobusni promet:

  1. Linija 32:

Jelačićev trg – Kuk (kružni tok) – Nova Cesta – Slatina i dalje redovnom trasom u polasku i povratku. Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Lovrana privremena autobusna stajališta (Volosko Vaga, Vila Andrea, Veterinarska stanica, Mala škola, Spar i 40BOX)

  1. Linija 34:

Matulji – Kuk (kružni tok) – Nova cesta – Ul. Matka Laginje i dalje redovnom trasom u polasku i povratku

Na novoj trasi linija će koristiti sva autobusna stajališta u smjeru Rijeke, a u smjeru Opatija privremeno autobusno stajalište kod Spara i u Laginjinoj ulici.

  1. Linija 35:

U polasku prometuje trasom: Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa) – Nova Cesta – Ul. Matka Laginje – Tržica – Slatina – Veprinac

U povratku prometuje trasom: Veprinac – Slatina – Nova Cesta – Ul. Dr. Ivana Poščića – Tošina (bivša garaža Kvarner Expressa). U povratku na novoj trasi linija će koristiti autobusno stajalište u Ulici dr. Ivana Poščića, kod Spara i u Laginjinoj ulici.

  1. Autobusi City busa prometovati će kroz Volosko, Ulicom dr. Ivana Poščića i Štangerovom ulicom

Privremene autobusne stanice bit će uspostavljene na 3 lokacije:

  • na dnu Ulice dr. Ivana Poščića prije spoja s A. Štangera
  • u centru, kod A. Štangera 46/a (Kao kakao)
  • kod A. Štangera 62 (restoran Evergreen)

Trasa i vozni red City busa u ostalom dijelu ostaju nepromijenjeni.

Obzirom na moguće zastoje kod prolaska autobusa kroz Volosko (zbog nepropisno parkiranih vozila i vozila opskrbe), molimo putnike i građane za razumijevanje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views