VAŽNO

Ulicom Šetalište XIII. divizije noćas sa 12.12. na 13.12. (između 00:30 i 05:00 sati) prolazi izvanredan prijevoz tereta za Urinj

Tvrtka Zagrebtrans najavila je prolazak izvanrednog prijevoza tereta za Rafineriju Urinj noćas sa 12.12. na 13.12. (između 00:30 i 05:00 sati) na relaciji čvor Oštrovica – A6 – čvor Orehovica – Banska Vrata – Cesta D3 – Cesta D8 – Ribarska (Suprotan smjer!) – Jelačićev trg (Suprotan smjer!) – Ribarska (Suprotan smjer!) – Delta – D8 (ul. Slavka Cindrića – ulica Šetalište XIII diviziie – Urinj, Kostrena.

TD Rijeka plus obavještava se stanare navedenih ulica o kretanju izvanrednih prijevoza i potpunoj, odnosno na dijelovima prometnice djelomičnoj zabrani parkiranja vozila u ulici Šetalište XIII divizije u gore navedenim terminima sve do isporuke zadnjeg tereta.

Kako se radi o velikim dimenzijama, pogotovo širini tereta od 4,50 m, potrebno je osigurati neometanu prolaznost kroz navedene gradske ulice širene 5 metara.

Problematična je ulica Šetalište XIII divizije gdje se na jednom dijelu vozila uopće neće smjeti parkirati, dok će na nekim dijelovima biti dozvoljeno parkiranje samo na jednoj strani ulice.

Dan prije i na sam dan prolaska izvanrednog prijevoza tereta bit će postavljene (zalijepljene) obavijesti u navedenoj ulici s tim da će na dan prijevoza u ulici biti postavljeni stupići s reflektirajućim trakama kako bi se ogradilo navedena područja da se vozila ne parkiraju. Sve navedeno će odraditi tvrtka Zagrebtrans.

Specijalno „pauk” vozilo će biti u pripravnosti kako bi, u slučaju potrebe, uklonili sva vozila koja će smetati prolasku izvanrednih prijevoza, a isti će biti i dodatno praćen od strane policijskih službenika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari