Umro je Vinko Peršić, poznati riječki novinar i koncertni promotor

Nažalost, informacija o njegovom nestanku koja se ovih dana proširila portalima i društvenim mrežama je dobila najgori mogući epilog

Umro je Vinko Peršić, poznati riječki novinar i koncertni promotor. Nažalost, informacija o njegovom nestanku koja se ovih dana proširila portalima i društvenim mrežama je dobila najgori mogući epilog.

Vinko Peršić preminuo je u svom stanu u Rijeci. Bio je dugogodišnji stalni suradnik Novog lista, Kanala Ri i drugih medija, ali i nezaobilazna osoba u organizaciji i promociji mnogih koncerata na ovom području, javlja Novi list.

Ostat će u sjećanju njegovi brojni intervjui s glazbenim i glumačkim zvijezdama. Gotovo i nije bilo osobe iz svijeta show biznisa do koje Vinko nije mogao doći, kao što vjerojatno nema niti jednog djelatnika iz medija, kulture i estrade tko ga nije poznavao ili barem čuo za njega. Vinko će svima nedostajati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Nema povezanog sadržaja