NOVU GODINU ČESTITAO RIJEČKI GRADONAČELNIK

Unatoč kiši, na dočeku Nove godine na riječkom Korzu nekoliko tisuća ljudi. Pogledajte fotografije

Vrijeme ove godine doista nije išlo na ruku Riječanima i glazbenim izvođačima. No barem možemo reći da ovakvi vremenski uvjeti nikako nisu bili – neka posebna novost za Riječane!

Glazbeni ukusi su različiti i posve je nezahvalno upuštati se u procjene kakva je glazba i koji je izvođač ‘najprimjereniji’ za nastup u novogodišnjoj noći. No od nekih osporavani Gibonni (u ovakvim okolnostima) ipak je veliko glazbeno ime koje je na Korzo sinoć privuklo nekoliko tisuća Riječana i njihovih gostiju koji su najluđu noć odlučili provesti na otvorenom.

Njegov nastup počeo je nešto kasnije od najavljenog početka u 23 sata, no dobro raspoloženi Gibonni se odužio publici energičnim koncertom uz veliku ekipu stalnih suradnika i sjajnih glazbenika kojima je pridodana brass-sekcija. No nije mu bilo teško animirati publiku jer su Riječane prije toga dobro zagrijali ‘domaći’ Grooversi!

U jednom trenutku Gibonniju se na pozornici pridružio i Damir Urban što je izazvalo delirij među okupljenima!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dosadna kiša možda je onemogućila plesne akrobacije posjetitelja na Korzu, no publika je svejedno u veselju dočekala novogodišnju čestitku gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića kojem su se na pozornici pridružili njegovi zamjenici Sandra Krpan i Goran Palčevski.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ulazak u novu godinu Rijeka je, umjesto vatrometom, obilježila biorazgradivim konfetima, a zabava na Korzu je od 01.00 sat nastavljena uz DJ-a Voljena Korića.

Ako niste bili na Korzu, u galeriji fotografija našeg suradnika Nela Pavletića (agencija Pixsell) možete pogledati kakva je bila atmosfera sinoć u srcu Rijeke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari