NOVU GODINU ČESTITAO RIJEČKI GRADONAČELNIK

Unatoč kiši, na dočeku Nove godine na riječkom Korzu nekoliko tisuća ljudi. Pogledajte fotografije

Idi na originalni članak

Vrijeme ove godine doista nije išlo na ruku Riječanima i glazbenim izvođačima. No barem možemo reći da ovakvi vremenski uvjeti nikako nisu bili – neka posebna novost za Riječane!

Oglas

Glazbeni ukusi su različiti i posve je nezahvalno upuštati se u procjene kakva je glazba i koji je izvođač ‘najprimjereniji’ za nastup u novogodišnjoj noći. No od nekih osporavani Gibonni (u ovakvim okolnostima) ipak je veliko glazbeno ime koje je na Korzo sinoć privuklo nekoliko tisuća Riječana i njihovih gostiju koji su najluđu noć odlučili provesti na otvorenom.

Njegov nastup počeo je nešto kasnije od najavljenog početka u 23 sata, no dobro raspoloženi Gibonni se odužio publici energičnim koncertom uz veliku ekipu stalnih suradnika i sjajnih glazbenika kojima je pridodana brass-sekcija. No nije mu bilo teško animirati publiku jer su Riječane prije toga dobro zagrijali ‘domaći’ Grooversi!

U jednom trenutku Gibonniju se na pozornici pridružio i Damir Urban što je izazvalo delirij među okupljenima!

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Dosadna kiša možda je onemogućila plesne akrobacije posjetitelja na Korzu, no publika je svejedno u veselju dočekala novogodišnju čestitku gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića kojem su se na pozornici pridružili njegovi zamjenici Sandra Krpan i Goran Palčevski.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Ulazak u novu godinu Rijeka je, umjesto vatrometom, obilježila biorazgradivim konfetima, a zabava na Korzu je od 01.00 sat nastavljena uz DJ-a Voljena Korića.

Ako niste bili na Korzu, u galeriji fotografija našeg suradnika Nela Pavletića (agencija Pixsell) možete pogledati kakva je bila atmosfera sinoć u srcu Rijeke.

Exit mobile version