EVO ŠTO JE SVE UREĐENO

Galerija | Uređen prostor u prizemlju Područne škole Orehovica. Pogledajte kako sada izgleda!

U Područnoj školi Orehovica koja djeluje u sklopu Osnovne škole Centar uređen je prostor u prizemlju zgrade kojim se koristi škola

Izvedeni su radovi ličenja zidova i stropova, uređene su sanitarije, uređeno je spremište, postavljena klima u kuhinji te postavljen novi PVC pod u hodniku i kuhinji.

Radovima uređenja pristupilo se nakon što je prvi kat zgrade škole uređen i prenamijenjen za potrebe jaslica. U tom prostoru trenutno djeluju dvije odgojno-obrazovne skupine jasličkog uzrasta koje pohađa 16 djece.

Prostor koji koristi škola ima svoj zaseban ulaz, a radovi su izvedeni u sklopu Plana održavanja objekata javne, poslovne i stambene namjene te objekata nužnog smještaja za 2023. godinu, a odvijali su se na način da ne remete odvijanje nastave za učenike.

U veljači, za vrijeme trajanja drugog djela školskih praznika odradit će se još i poslovi ličenja učionice, a u planu je i postavljenje kliznog portuna na samom prilazu školi.

Vrijednost radova uređenja prostora škole iznosi 4.427,46 eura s PDV-om.

„Željela bih zahvaliti ravnateljici Osnovne škole Centar Tini Bošković Sertić na suradnji kao i učenicima škole i njihovim roditeljima na strpljenju prilikom izvođenja radova, a posebno na tome što su se složili da se prostor na prvom katu njihove škole prenamijeni u prostor za jaslice što zasigurno puno znači i roditeljima čija djeca pohađaju jaslički program. Nadam se da se učenici škole osjećaju dobro i ugodno u novouređenom prostoru i želim im puno lijepih i uspješnih školskih dana“, istaknula je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari