U SALONU GRADA RIJEKE

Uručena donacija programu Moje mjesto pod suncem, volonterima podijeljene donacije i zahvalnice

U Salonu Grada Rijeke danas je održan prijem za volontere ovogodišnjeg Festivala sporta i rekreacije Homo si teć – Rijeka Run, kao i primopredaja sredstava prikupljenih za program Moje mjesto pod suncem.

Prijemu su nazočili gradonačelnik grada Rijeke Marko Filipović, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, voditelj Odsjeka za sport i tehničku kulturu Renato Kostović, predstavnica programa Moje mjesto pod suncem Ana Karakaš, predsjednik Atletskog kluba RI Maraton Zoran Medved te brojni volonteri.

Prodajom službenih majica festivala prikupljeno je 6448 eura, a simbolični ček s iznosom donacije gradonačelnik Filipović uručio je Ani Karakaš, koja se zahvalila svima koji su sudjelovali u akciji te naglasila kako će sredstva itekako dobro doći za podmirenje brojnih potreba programa.

Podsjećamo, Moje mjesto pod suncem udruge CEKADE bavi se djecom u riziku od siromaštva i socijalne isključenosti, kao i njihovim roditeljima. U programu je trenutno 60 riječke djece u dobi od 6 do 18 godina i kroz njega primaju trajnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te im se omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.

Okupljenim volonterima gradonačelnik Marko Filipović i predsjednica RSS-a Dorotea Pešić Bukovac zahvalili su na predanom angažmanu, ističući kako bi bez njihove potpore sve bilo puno teže organizirati te uz nadu kako će se i iduće godine odazvati u velikom broju. Riječi zahvale upućene su i svim građanima koji su se u ovu riječku promociju zdravog načina života uključili trčanjem i donacijama.

Uručivanjem donacije i podjelom zahvalnica i poklon bonova sponzora Sportvisiona volonterima zaključena je priča ovogodišnjeg izdanja festivala sporta i rekreacije, koja je i u 25. godini održavanja na gradske ulice privukla velik broj građana željnih rekreacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari