RADOVI PRI KRAJU

Uskoro će biti dovršeni radovi na uređenju i opremanju pogona za preradu voća u Staroj Sušici

Idi na originalni članak

Zamjenica župana Marina Medarić boravila je danas u Staroj Sušici gdje je posjetila Centar za poljoprivredu i ruralni razvoj u kojem su u tijeku završni radovi na uređenju i opremanju pogona za preradu voća od 300 kvadrata.

Oglas

Kako je rekao ravnatelj Centra Dalibor Šoštarić građevinski dio radova je praktički dovršen, a i većina potrebne opreme je već nabavljena. Računaju da bi odmah po instaliranju opreme krenuli s probnim radom, a sljedeće godine bit će spreman za obradu voća goranskih proizvođača. Zamjenica Medarić posjetila je i nedavno otvoreni Centar za velike zvijeri koji je u neposrednoj blizini, a već je izazvao jako veliki interes posjetitelja. Samo u mjesec dana Centar je obišlo preko 2000 izletnika i turista, a uz atrakcije koje nudi postav, mogli su kupiti i goranske proizvode.

 

Naime, u Centru za poljoprivredu i ruralni razvoj otvoren je prodajni punkt Kašetice primorsko-goranske s ciljem da prošire ponudu posjetiteljima nove turističke atrakcije u Staroj Sušici. Zamjenica je naglasila kako je upravo cilj ovih projekata da se obogati ponuda i pruži što više razloga dolazaka u destinaciju Gorskog kotara. Već prvih mjesec dana rada Centra za velike zvijeri potvrdili su opravdanost ovih investicija.

 

Exit mobile version