IMA LI ZAINTERESIRANIH?

“Ustupamo lokal u centru Rijeke potpuno besplatno”! Neobična ponuda riječkog ugostitelja i gradskog vijećnika

Foto_ Pixsell - Grad Rijeka

Predsezona se već uvelike ‘zakuhala’, od turističke sezone se u zemlji očekuje jako puno, a neizostavni kotačić turističke ponude su i ugostitelji

Međutim, ugostitelji su upravo uoči sezone možda i najspominjaniji segment turizma u Hrvatskoj. Gostima je ponuda u ugostiteljskim objektima uglavnom uvijek s previsokim cijenama, država pak želi upravo u ovo doba godine ubrati najveći dio poreznog kolača.

Ugostitelji su vječito u sredini, na udaru kritika jednih i drugih, a poslovati u hrvatskim okolnostima zaista nije previše zahvalno, posebno ugostiteljima – kako zbog brda ‘papira’ i nameta s kojima se svakodnevno bore, tako i s uvriježenim (zastarjelim) mišljenjem kako “vlasnicima kafića i restorana teče med i mlijeko’. Zna to svatko tko se barem jednom okušao kao privatni poduzetnik!

Na tom tragu, svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u sektoru ugostiteljstva na društvenim mrežama javno je izazio i riječki ugostitelj i gradski vijećnik Robert Salečić (Unija Kvarnera). U svojoj objavi na Facebooku, štoviše, izložio je i jednu svoju – prilično neuobičajenu – ponudu sugrađanima! O čemu je riječ, najbolje je da pročitate sami.

Objavu Roberta Salečića prenosimo u cijelosti:

“Opet drvlje i kamenje po ugostiteljima, porezna po svojoj procjeni određuje kolike bi marže trebale biti tj. želi da budu veće cijene i marže pa smo za njih govna s preniskim cijenama, a gostima koji dolaze kod nas smo govna jer smo preskupi, dežurni internet trolovi uredno pljuju po nama pa evo njima posebno FANTASTIČNA PRILIKA za sve te nadobudne koji smatraju da uzimamo milione:

Kolega i ja ustupamo lokal u centru grada potpuno besplatno , za uzvrat neka nas zadrži zaposlene kao voditelje s uskakanjem u šank po potrebi za pranje suđa, punjenje skladišta, čišćenje wc-a s plaćom 10.000 kn mjesečno sljedeće 3 godine!!
Ponude u inbox ,zarada sigurna !!
Javite se !!”, napisao je Robert Salečić u svojoj objavi na Facebooku.

Ima li zainteresiranih?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari