CTK RIJEKA

Utorak s penzićima na Školjiću: Postavke telefona u fokusu na sljedećoj, besplatnoj radionici!

Nakon ljetne stanke u Centru tehničke kulture Rijeka ponovno se vraćaju i Utorci s penzićima!

Lokacija je već svima poznata – Centar tehničke kulture Rijeka (Školjić 6), a prvo druženje zakazano je već za sljedeći utorak, 24. rujna od 12:00h do 13:00h.

Vesela predavačica Vedrana upoznat će vas s postavkama telefona, otkriti više o vezama poput Wi-Fi-ja, Bluetootha, mobilnih mreža, upotrebe podataka, mobilne pristupne točke i dijeljenja koje ćete imati u malom prstu! Osim puno informacija i savjeta u vezi mreža, na radionici će biti riječi i o različitim zvukovima i vibracijama mobilnih telefona – glasnoći, melodiji zvuka, intenzitetu vibracije i zvukovima obavijesti.  

Ciklus radionica Utorak s penzićima provodi se svakog posljednjeg utorka u mjesecu u prostorima CTK Rijeka, a namijenjen je umirovljenicima koji kroz radionice uče nove digitalne vještine i osvježavaju one već dosad naučene.

Broj mjesta na radionici je ograničen, a za sve sudionike obavezna je prijava na: https://ctk-rijeka.hr/projekti/utorak-s-penzicima/utorak-s-penzicima-postavke-telefona/

Vidimo se u Centru tehničke kulture Rijeka!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari