KRK PREMIUM CAMPING RESORT

Valamarov kamp na otoku Krku proglašen najboljim u 2024. godini odlukom vodeće europske kamping organizacije

Vodeća europska kamping organizacija ACSI dodijelila je Krk Premium Camping Resortu by Valamar nagradu za najbolji kamp u Hrvatskoj, odnosno Award for Best Campsite in Croatia, u kategoriji Best Campsite 2024 prema glasanju gostiju europskih kampova

Uz priznanje i potvrdu gostiju za izvrsnost Krk Premium Camping Resorta, Ježevac Premium Camping Resort dobio je priznanje Honourable Mention što je svojevrsna potvrda izvrsnosti kampa prema glasovima gostiju.

Inače, ACSI gotovo 60 godina objavljuje vodiče o kampiranju diljem Europe. Na njihovim su  stranicama dostupne informacije o više od devet tisuća kampova iz 33 različite države. Prvi put održan 2022. godine, natječaj ACSI Awards postao je važan događaj u kalendaru europskih kampova. Glasuje se u 11 različitih kategorija, a glasači su sami kampisti, što daje dodatnu relevantnost ovim priznanjima – najbolje biraju oni kojima su kampovi i namijenjeni. 

Glasati se moglo putem različitih mrežnih stranica ASCI-a, koje godišnje ukupno zabilježe više od 60 milijuna pregleda, i to od rujna 2023. do siječnja 2024. godine.

„Valamar već godinama ulaže značajna sredstva u unaprjeđenje kvalitete smještaja i sadržaja kamping segmenta, posebice u premium kampove te nas ova priznanja posebno vesele. Drago nam je da su i naši gosti prepoznali izvrsnost Valamarovih kampova na otoku Krku, za što su ponajprije zaslužni naši djelatnici, kojima se posebno zahvaljujem“, poručio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove u Valamaru.

Krčki kampovi osvojili su do sada brojne nagrade koje potvrđuju njihovu kvalitetu. Tako su Krk Premium Camping Resort 5* i Ježevac Premium Camping Resort 4* osvojili ADAC Superplatz 2024, nagradu najviše kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima. Oznaku ANWB Top camping 2024 osvojio je Krk Premium Camping Resort 5*, dok je Ježevac Premium Camping Resort u izboru za Naj kamp 2023 po izboru slovenskih gostiju osvojio treće mjesto u kategoriji velikih kampova na Kvarneru. Na 17. Kongresu hrvatskog kampinga čak 11 Valamarovih kampova nagrađeno je posebnim priznanjima za kvalitetu, među kojima su Krk Premium Camping Resort, Ježevac Premium Camping Resort, Baška Beach Camping Resort i Bunculuka Camping Resort. Dodatno, osim važnih priznanja i nagrada, Krk Premium Camping Resort i Ježevac Premium Camping Resort nositelji su oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel za turistički smještaj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari