VAŠA POMOĆ DRAGOCJENA: Motor pronađen, vlasnik zahvaljuje čitateljima portala Riječanin!

Web portal Riječanin prvi je donio vijest o krađi lijepog motocikla i uz ilustraciju pozvao čitatelje da podijele vijest OVDJE.

Vi ste, čitatelji, to i učinili – vijest je pročitana i podijeljena tisućama puta, tako da se s punim pravom može reći da ste upravo vi, čitatelji, itekako pomogli da se motor riječkih registarskih oznaka pronađe i vrati vlasniku, usprkos nemuštom pokušaju kradljivca da ga prebojavanjem nekih dijelova „kamuflira“.

„Hvala svima koji su pomogli, dijelili, tražili, doslovno išli od vrata do vrata da nešto saznaju. Više od 1500 podjela u 48 sati. Pun sam pozitivnih emocija kada vidim koliko su ljudi spremni pomoći kada treba! Neću spominjati nikog ponaosob jer bi lista bila beskonačna – DOSLOVNO. Uglavnom, pronađen je, doduše neprepoznatljiv, ali vozi!“, riječi su vlasnika.

Podsjetimo, riječ je o lijepom motociklu KTM Duke 690 izvorno crno-narančaste boje koji je otuđen između 11. i 12. lipnja u crikveničkoj ulici Ante Starčevića.

Policija je materijalnu štetu procijenila na nekoliko desetaka tisuća kuna, no svaki će pravi motociklist znati da je šteta za vlasnika, zaljubljenika u svoga dvotočkaša zapravo neprocjenjiva, jer nitko ne može izračunati koliko stoji svakodnevna briga o obožavanom motociklu.

No najvažnije je da je ova priča završena hepiendom, zahvaljujući najvećim dijelom i ljudskoj solidarnosti, i to je prekrasno u vremenima kada se govori da je takve solidarnosti uzmanjkalo ili posve nestalo.

Vi ste, čitatelji, dokazali da tome nije tako!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari