STUDENT DAY FESTIVAL 2024.

Večeras ludnica na Student Day Festivalu: Sve je spremno za koncert Baby Lasagne u Exportdrvu!

Photo: Luka Batelic/PIXSELL

Večeras se u Rijeci nastavlja Student Day Festival, koji će okupiti ljubitelje dobre glazbe i plesa u Exportdrvu. Program započinje u 18:30 sati u prostoru Slatko&Slano u centru grada, gdje će se održati zanimljiva rasprava o aktivizmu.

Nakon toga, od 21 sat, svi su pozvani u Exportdrvo na glazbeni program koji nudi raznoliku i atraktivnu ponudu izvođača.

Večer započinje s nastupom Belfast Fooda u 22 sata, a u 23 sata publiku će rasplesati Gustafi. Nakon toga, u 1:15 sati na pozornicu će stupiti energični Baby Lasagna. Za kraj ove koncertne večeri, nastupit će poznata pjevačica Minea, koja će zatvoriti večer svojim hitovima.

Važno je napomenuti da ulaznice nisu potrebne, ali organizatori upozoravaju da bi zbog velike gužve ulaz mogao biti privremeno obustavljen. Stoga, dođite na vrijeme i osigurajte si mjesto na ovom sjajnom događaju.

Pogotovo je to slučaj večeras, jer u Exportdrvu plesat će se Rim Tim Tagi Dim uz Baby Lasagnu.

Program od 22 sata otvara Belfast Food, sat vremena kasnije nastupaju Gustafi, dok će Baby Lasagna pozornicu preuzeti u 1.15 sati.

Ovu koncertnu večer zatvorit će Minea.

Ulaznica nema, ali organizatori poručuju da bi, ako gužva bude prevelika, ulaz mogao biti i obustavljen u nekom trenutku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari