PRIVREMEN PREKID ISPORUKE VODE

Veći dio Kozale i Martinkovca u četvrtak bez vode; Donosimo popis ulica

Foto: Pixsell

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem 3 autocisterne

KD Vodovod i kanalizacija obavještava korisnike da će zbog radova na cjevovodu javne vodoopskrbe, u četvrtak, 13. siječnja 2022., od 6.00 do 24.00 sata privremeno doći do prekida isporuke vode korisnicima s područja MO Kozala, MO Brašćine-Pulac i MO Škurinjska Draga te manjim dijelom MO Srdoči i MO Pehlin.

Ulice koje će od 6.00 do 24.00 sata biti bez vode:

Ulica KOZALA od kućnog br. 26 do kraja
Kapitanovo
Oktavijana Valića
Drenovski put od kućnog br. 1 do 17
Vinogradska
Lukovići
Brašćine
Zeleni put
Mihačeva draga od kućnog br. 35 do kraja
Kvarnerska
Internacionalnih brigada
Dražice Zamet 138 i 138a
Betonara na Pehlinu i dio Plasa

Za vrijeme prekida u vodoopskrbi, opskrba vodom bit će omogućena putem 3 autocisterne od kojih će jedna manja kružiti ulicama bez vode, a dvije veće bit će postavljene na lokacijama:

Dječji vrtić Maestral, u ulici Kozala kod kućnog br. 55
Dražice, Zamet kod stambenih nebodera 138 i 138a

Iz KD Vik-a savjetuju korisnike da se unaprijed pripreme za prekid u isporuci vode opskrbom dovoljnih količina vode.

Popis ulica i vremensko razdoblje u kojem će se privremeno prekinuti isporuka vode bit će dostupan na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra (www.ri-info.net), KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. (www.kdvik-rijeka.hr) te će se informacija moći dobiti i telefonski na broju 211 906.

“Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe, tj. dolaska vode, savjetujemo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.”, poručuju iz KD Vik.

Razlog privremenom prekidu vodoopskrbe su aktivnosti na dva gradilišta, točnije prelaganje transportnog cjevovoda javne vodoopskrbe i spajanje novoizgrađenog cjevovoda na postojeću vodoopskrbnu mrežu u sklopu radova na prometnici D403 te izgradnja novog trgovačkog centra u Osječkoj ulici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari