POVODOM DANA SJEĆANJA

Veličanstvena bakljada na crikveničkom vijaduktu: 60 baklji zasjalo u spomen na žrtve Vukovara i Škabrnje

Screenshot

Povodom Dana sjećanja, navijačka udruga Vavik Vjerna Kirija treću godinu za redom u suorganizaciji s gradom Crikvenicom, HVIDRA Crikvenica, UDVDR Crikvenica te časničkim zborom “VINODOL” organizira bakljadu na Vijaduktu Dubračina

60 baklji obasjalo je nebo iznad Crikvenice u spomen na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Domovinskom ratu.

Članovi udruge okupili su se u 17 sati ispod grafita Vukovaru, “Vukovarski vodotoranj” na Mostu Branitelja iz Domovinskog rata, s lampionima koje su položili ispod grafita na mostu.

Poslije ove veličanstvene bakljade, u 18:30 u Vukovarskoj ulici kod kućnog broja 28 članovi udruge pridružit će se svečanom mimohodu te u koloni s predstavnicima Grada Crikvenice i braniteljskim udrugama krenuti prema spomeniku žrtvi grada heroja Vukovara. Tu će zapaliti svijeće te se pokloniti žrtvama Domovinskog rata.

U 19:30 u kino dvorani “Zora” u Crikvenici prikazat će se dokumentarni film “Veće od traume” – film prikazuje i opisuje tragedije žena koje su prošle kroz pakao rata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari