STANJE NA CESTAMA

Velike gužve na granicama; Promet gust i na riječkoj zaobilaznici, Krčkom mostu i istarskom ipsilonu

Foto: Ilustracija

Kolnici su jutros mjestimice mokri i skliski ili vlažni u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Lici i na širem riječkom području, a zbog magle vidljivost je mjestimice smanjena na cestama u Gorskom kotaru.

Vrlo je gust promet na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, Mađarskom, Srbijom i BiH, uglavnom na ulasku, a na nekima u oba smjera, javio je Hrvatski autoklub.

Potreban je dodatni oprez i strpljenje

Povremene smetnje, vožnja u koloni ili kraći zastoji zbog veće gustoće prometa mogući su na pojedinim dionicama Jadranske magistrale (DC8) na prilazima turističkim središtima i mjestima, Krčkom mostu (DC102), zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (B8), Istarskom ipsilonu (B8) u zoni tunela Učka, kod čvora Matulji, u blizini tunela i odmorišta te kod ulaza ili izlaza s autocesta. Potreban je dodatni oprez i strpljenje.

VIDEO DANA:

Zbog usporavanja prometa u zonama radova vozače se poziva na poštivanje prometnih propisa i ograničenja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. Zbog veće gustoće prometa tijekom dana, osobito u vrijeme vikenda, moguća su čekanja na ukrcaj u većini trajektnih luka i pristaništa prema otocima i prema kopnu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari