PROMJENE I NA TRŽNICI BRAJDA

Velike promjene na riječkoj tržnici! Paviljon 1 ide u u zakup kao cjelina, u njemu će se organizirati manifestacije i ugostiteljska ponuda

Idi na originalni članak
Foto: Riportal

Velika promjena na središnjoj riječkoj tržnici uslijedit će vrlo brzo

Oglas

Nakon detaljno provedene analize počinje revitalizacija prostora tržnica u gradu Rijeci, što se ponajprije odnosi na Paviljon 1 na Centralnoj tržnici koji će se, od sada, u zakup davati kao objedinjeno prodajno mjesto, javlja Radio Rijeka.

Kreće se u revitalizaciju prostora tržnica u Rijeci, počevši od Paviljona 1 na Centralnoj tržnici koji ide u zakup. Zainteresiranima će se omogućiti organiziranje manifestacija u prostoru tržnice te fleksibilno radno vrijeme.

Javni natječaj za zakup Paviljona 1 bit će objavljen sutra, 25. rujna, a direktor Rijeka plusa Željko Smojver istaknuo je kako dosadašnji način upravljanja prostorom Paviljona 1 nije bio učinkovit. U šest godina provođenja javnog natječaja odaziv je bio mali i zakupci su brzo odustajali, stoga su se odlučili za novi model.

Do promjene dolazi i na tržnici Brajda. Više se neće obavljati djelatnosti javne tržnice, već će se tamo smjestiti prodaja tekstila i kožne galanterije te cvijeća, javlja Radio Rijeka.

Exit mobile version