ULAZNICE "PLANULE"!

Veliki interes za izložbu „51000 Balthazargrad“; Podijeljene sve besplatne ulaznice za izložbu u Noći muzeja

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

Podijeljene su sve besplatne ulaznice za izložbu „51000 Balthazargrad“ za petak, 29. siječnja, kojom će riječki Muzej moderne i suvremene umjetnosti u kojem je postavljena ova izložba Rijeke 2020 – Europske prijestolnice obilježiti ovogodišnju manifestaciju Noć muzeja.

Naime, zbog poštivanja epidemioloških mjera i ograničenog broja ljudi koji istovremeno mogu boraviti u prostoru izložbe, za petak je bilo pripremljeno 250 besplatnih ulaznica raspoređenih u 5 termina obilaska za građane od 17.00 do 21.00 sat, koje su se mogle podići u Ri Infu na Korzu, a koje su podijeljene u manje od 24 sata.

Izložba o omiljenom animiranom geniju Profesoru Balthazaru bit će postavljena u MMSU-u do 28. veljače ove godine i može se pogledati u redovno radno vrijeme Muzeja: od utorka do petka od 12.00 do 19.00 sati te subotom i nedjeljom od 10.00 do 17.00 sati. Ponedjeljkom, blagdanom i praznikom Muzej ne radi.

Pojedinačna ulaznica za izložbu može se kupiti na ulazu u muzej po cijeni od 30 kuna, a pravo na besplatni ulaz imaju djeca do 7 godina, nezaposleni i umirovljenici, uz predočenje dokumenta.

Djeca i mladi do 18 godina, studenti i članovi strukovnih udruga i organizacija ostvaruju popust pa za njih ulaznica košta 20 kuna, uz predočenje važećih studentskih odnosno strukovnih iskaznica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari